Hoffer

Hoffer är världens bästa häst, i morgon ska jag hälsa på han :) ska köpa massa morötter :)
längtar efter att tävla han :) han e så duktig. för att va en liten hopphäst har han hoppat mkt, DM priser, div 1 priser flertal, 130 priser, många vinster 120+110 o massa stilhoppnings priser :) HAN ÄR BÄST!

Love u Hoffer !Lite av varje!

det sista dagarna som har passerat har  jag gjort dessa saker: Fredag: då var jag o Tom inne o myste, såg lets dance o somnade tidigt, red hästarna under dagen som vanligt.
Lördag: alla hjärtans dag, fick en jätte fin bukette rosor av älskling :)
sen var vi med på hockey i resturangen o HADE JÄTTE TREVLIG!  det  var ju ingen tråkig matck direkt 8-1 till FBK :)) Tack tack det var jätte kul!
sen vidare ner på kungsgatan, där JAG åt igen, på BLÅ, gott... mycket folk, de andra gick till bmb vid tolvtiden, medans jag körde bilen hem till öa, träning kl 8 på morgonen.... Men tyvärr hade mitt operations ärr svullnat upp så jag kunde inte vara med på morgonen :( jag har nog tyvärr tränat för mkt denna vecka..... jajaj dumma dumma Linn!! så det blev en lung söndag för mig, med Hus fruar maraton!

Idag har jag pluggat lite, longerat, juvel ... en ganska lugn dag, bra för min arm.... i morgon är det första gg för sjuk gymnastiken, ska till KMTI, ska bli spännande :) Är  ju sjukskriven än, men hoppas sjukgymnastiken gör så jag blir fit for fight igen !!!

yehe lamicell cup schabarken kom idag. Jätte fina!!!!!

Johan : Tack för hjälpen :)
ciaoooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!

ciaoooooo!


Sthlm

I dag har jag varit på anställnings intervju i sthlm. Blev hämtad av  chefen och vi utförde anställnings intervjun över en god bit mat på kungsholmen :)
sen snabbt tillbaka till Kd, och plugga inför tentan i morgon.

I morgon ska jag rida Juvelan för andra gg efter min operation.. KUL!!

Foto: T.L :)

Godkänd på beskattningsrätt!

Jag är så glad!!! Klarade skatterätts tentan på universitet:))))))) Ingen kan vara gladare än jag :)

Snart är jag klar utbildad!!!!    whiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dirco

Idag är jag glad. Juvels pappa var en av 5 hästar i svensk avel som höjdes upp till A hingst! Pga av att han gett så många framgångsrika avkommer ... hihi jag äger en :)
                                                                                           *Dirco*


                                                            
*Juvel*

None
None

Bojkotta GÅSDUN!!!

Har precis sett på kalla fakta, och det var ett av de värsta jag sett på länge.
Era/våra jävla duntäcken och jackor är fan i mej plockade av levande gåsar, den smärta som gåsarna genomlider, är tortyr enligt djurskydds myndigheten. Har ni inte sett detta , kolla på you tube, och sen bojkottarna ni detta för alltid.
Köp inga  dun täcken i sängen, inga jävla dun tofflor. Du vill väl inte sponsra djur plågeri!

Nej det blir ett mysigt  tjockt bomulls täcke för mig nästa gång.... Det ät lika skönt det! och du bidrar inte till tortyr av hjälplösa fåglar som dör pga av smärtan vi människor åstadkommer dem....