Fastighetsmäklare!

Härligt, jag är klar med mina studier och är registrerad Fastighetsmäklare nu ! Känns underbart att kunna titulera sig ett yrke, samt att vara klar med en utbildning!

Grattis till mig :)

För övrigt så är det bara jobb denna vecka på Equalitylines horse show med Svenska mästerskapen i häst hoppning.
Ska även vara med och tävla i Lamicell cup finalen, som ni kan läsa i tidigare inlägg vann jag semifinalen i Hagfors, med Hoffer, tyvärr så har Hoffer blivit skadad nu :( men som tur är har jag två hästar så jag får rida Juvel i finalen istället :)

Usch vilken sommar, när ska det sluta regna? Nu har jag två veckor semester kvar, sen börjar jag jobba !

Kram på er där ute!


Hejje:D

´Skönt att Tom kommit hem från London :) har fått jätte fina presenter av honom. en jätte fin klänning,som satt jätte fint;) samt ett jätte fint Swarovski halsband:) som glimmar så fint så:D Han är för gooo!Veckan som gått har gått med en hejdundrande fart, Fredag och lördag va det utgång för hela slanten:D sen har jag tränat hästarna rätt flitigt, samt umgås med Stini & Mari som är hemma:D gött med barndomsvänner....

Ikväll är jag o Tom bjudna på fest, får se om vi trotsar regnet!!!

kram


Nejlika Hästak.

Juvel fick ett litet sto vid namn Nejlika hästak för  3 år  sedan ...
Här är hon några timmar gammal...
ojojo vad liten o skralltig :) Hon har fått mammas fina sjärna :)

HELLO!

Vad vaaaaarmt det är.... börjar bli lite friskare nu, legat i feber och hals ont under veckan:( inge kul i detta väder...!
Nu ska jag snart åka iväg på kalas till västra ämtervik, det är Oksanas 25 års kalas! ska bli trevligt! men blir nykter för mig:)

Tommy åker til Norge idag, han ska ta flyget till London för att gå på Michel Jacksson show! oppss tyvärr blir det inget med det då:( men han åker tll london ändå:)

Nej nu ska jag hjälpa han o packa o  börja fixa mig!